Lekkere bitterballen met Gulpener mosterd
Belgische kaassoorten met appelstroop
Luxe borrelhapjes, diverse snacks
Volkoren broodje met gegrilde hesp en Gulpener mosterdcrème
Volkorenbroodje met Passendalekaas en Luikse stroop
Broodje met gerookte zalm met bieslook
pittig broodje met kip, paprika en hete uien
Waldkornbroodje met Val Dieu kaas en honing
Dikke boterhammen met gebakken ei en spek
Goedgevulde kippenbouillon
Klassieke uiensoep met kaascrouton
Romige aspergesoep met hamreepjes
Salade met romige geitenkaas, gerookte eendenborst en appelstroopdressing
Gerookte zalm met een wasabicrème
Salade met gebakken gamba's
Champignons à l'escargots, warme champignons in knoflook-roomsaus met brood
Pasta met bospaddestoelensaus (vegetarisch)
Pasta met bospaddestoelensaus en kip
Eigen gemaakte garnalenkroketten met frieten en sla
Vissuggestie van de chef
Kalfswang en "boulette de Liege" met appelstroopsaus
Gegrilde Simmentaler biefstuk met kruidenboter
Paling in het groen
Sucadelap op bomma's wijze
Gestoofd rundvlees in rode wijn, spek en ui
Belgisch kaassoorten met appelstroop
Dame Blanche, vanille-ijs met warme chocoladesaus
Coupe Ravage, ijs, chocoladesaus en advocaat
Café Glacé, ijs met sterke koffie en koffielikeur
Vanille-ijs met warme kersen
Coupe Zwarte Woud, ijs, kersen en chocoladesaus
???
Limburgse Vlaai
plat water 50 cl
bruis water 50 cl
diverse soorten
vers gemaakt met Belgische chocolaat
Vraag ook naar onze "speciale chocolades"
Sterk fruitbier met een heerlijke toets van veenbessen, 7,5% alc.