Zeeuws Vlaming van geboorte, maar al ruim 20 jaar wonend en werkend in Zuid-Limburg, getrouwd met Maxi en vader van 2 dochters.
Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in de Horeca, van frituur tot (sterren)restaurants in Zeeland, Limburg én België.
De laatste bedrijven waren Thermae 2000 (chefkok en manager) en chefkok van de Auberge Chateau Neercanne, Maastricht.
Ik bezit een grote liefde voor koken, gastronomie en mooie producten, zoals onze mooie bieren van Brouwerij Haacht.
Het bourgondische karakter van "de Leeuw" heeft ons erg aangesproken en wij gaan hier ook de juiste invulling aan geven, die dit mooie bedrijf verdient.
Maxi, geboren in Curaçao, maar al sinds 1986 wonend in Zuid-Limburg.
Ik heb mijn sporen in de Limburgse Horeca verdiend, bij onder andere Bellefroid Ulestraten, Chateau St. Gerlach, Thermaetel en de Marquis, Hoensbroek.
Na enige tijd buiten de horeca te hebben gewerkt, hebben het gevoel voor gastvrijheid en mijn passie voor de horeca mij toch doen besluiten om samen met Tom deze geweldige uitdaging aan te gaan. Naast gastvrouwschap maak ik ook hele mooie en vooral lekkere taarten.
"De Leeuw" was voor mij liefde op het eerste gezicht en ik verheug mij er dan ook op om mijn Antilliaanse warmte in dit mooie bedrijf te stoppen.”